Doorgaan naar hoofdcontent

Boek van de Week

De Nieuwe Mode Van Oranje - Els Smit

Ik mocht dit boek voor mijn leespagina op de leespagina van bol.com lezen. Je kan mijn recensie daarom daar lezen.Senseo melkopschuimer

Foto komt van Factoryprices.

Sinds twee weken heb ik de Senseo melkopschuimer van Philips. 
Ik had eerst een glazen kan met daarin een soort klopper, maar dat gaf een behoorlijke kliederboel als ik de melk opklopte en was dat zat.
We hebben een Dolle Guus, maar ik vond het te duur om elke dag een kop cappuccino te drinken. Ik dronk alleen op zondag een kopje.
Een tijdje geleden bedacht ik mij dat ik ook wel extra koffie kon zetten, want manlief drinkt elke dag een paar koppen koffie en als ik dan wat extra zet, zodat ik cappuccino kon maken, dan was dat toch weer goedkoper dan met de cupjes van Dolle Guus en kan ik elke dag een kopje cappuccino drinken. 
Mijn glazen kan met een soort klopper stond al een paar jaar werkloos in de kast. Na het eerste gebruik sinds een paar jaar wist ik weer waarom ik hem een paar jaar geleden had ontslagen. De eerste paar kloppen ging nog wel, maar daarna vloog de melk alle kanten uit de kan en ik kreeg het ook niet mooi stevig opgeklopt zoals je dat in horecagelegenheden altijd krijgt. 
Twee weken geleden was ik er helemaal klaar mee en besloot eens op het internet te gaan kijken of er geen andere apparaten waren en ik stuitte bij bol op de senseo melkopschuimer. Na eerst eens even de recensies overal gelezen te hebben en apparaten vergeleken te hebben, besloot ik die, ondanks de wat hoge prijs, aan te schaffen. Ik kan jullie vertellen dat ik na twee weken heel erg blij ben ermee. Hij ziet er mooi uit (oog wil ook wat ;)), hij klopt als de beste, ik kreeg dat met een gewone klopper en met die glazen kan met klopper nooit zo mooi en qua onderhoud is hij ook heel makkelijk. Als hij de melk klopt, hoor je de motor van de melkopschuimer heel zachtjes, het is geen irritant geluid. Je kan hem ook gebruiken voor dranken met koud melkschuim, maar dat heb ik nog niet geprobeerd. Ik heb alleen de warme variant voor de cappuccino geprobeerd.
Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en kan hem iedereen die geregeld een drankje maakt met melkschuim aanraden. Voor mij is hij de prijs echt waard.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Quote van de Week

Onder De Vlinderboom - Pauline Vijverberg

Van uitgeverij Conserve mocht ik dit boek lezen en recenseren. ik wil ze daar hartelijk voor danken.

Waar gaat het boek over? 
De tweeling Clara en Tony spreekt met elkaar in onafgemaakte zinnen. Zo delen ze hun geheimen, dromen en blijdschap. Ze kunnen elkaars gedachten lezen zonder woorden te gebruiken. Hun leven neemt op slag een drastische wending wanneer hun boerderij in 1900 tijdens de Boerenoorlog wordt afgebrand en ze met hun moeder in een kamp vlakbij Pretoria terechtkomen.
Honderd jaar later is de wetenschapper Iris geïntrigeerd door epigenetica: hoe patronen uit het verleden zich in het heden herhalen. Iris stuit op een familiegeheim en ontdekt dat haar onderzoek in Holland over de continenten heen tot in Zuid-Afrika echoot. Ze ontrafelt een verhaal van ondenkbare ontberingen en onvoorstelbare veerkracht dat haar leven voorgoed zal veranderen.
In deze hartverwarmende historische roman schetst Vijverberg een indringend beeld over Zuid-Afrika en onderzoekt de invloed van aangr…

Ja, Ik Geloof In Sprookjes - Jessie Van Kuijck

Van uitgeverij Aspekt mocht ik dit boek lezen en recenseren. Ik wil ze daar hartelijk voor danken.

Subtitel:
Gebasseerd op een waargebeurd verhaal

Waar gaat het boek over? 
Tijdens haar vakantie in de populaire Turkse badplaats Alanya, wordt de Nederlandse Izannah verliefd op de Turkse Rohat. De vonk slaat over en de twee krijgen een lange afstandsrelatie. Ze zijn stapelgek op elkaar en Izannah reist telkens opnieuw naar Turkije om haar grote liefde te zien. Toch komt Izannah er al snel achter dat een relatie met een moslimjongen in het buitenland niet bepaald van een leien dakje gaat. Iedereen om haar heen lijkt negatieve vooroordelen te hebben en ook de Turkse dienstplicht zorgt voor de nodige obstakels en kopzorgen in de relatie. Naarmate de tijd vordert, komt Izannah ook steeds meer over het donkere verleden van Rohat te weten waar de burgeroorlog in Koerdistan een grote rol in speelt. De twee raken door allerlei omstandigheden verwikkeld in een lastige situatie waarin drugssmokkel,…