Doorgaan naar hoofdcontent

Boek van de Week

Onweerstaanbaar Lekker - Nora Roberts

Waar gaat het boek over? 
In Een pikant dessert wil hotelmagnaat Blake Cocharan alleen maar het allerbeste voor zijn hotels. En omdat Summer Lyndon de allerlekkerste desserts van de wereld creëert, zal hij niet rusten voordat ze voor hem komt werken. Maar waar hij niet op gerekend had, is dat zij net zo verleidelijk is als de desserts die ze maakt!
In Kruidje-roer-me-niet is Carlo Franconi niet alleen een van de topkoks van Italië, hij is ook nog eens de aantrekkelijkste kok ooit! Dat komt publiciteitsagent Juliet Trent goed uit: zij moet een bestseller maken van zijn boek, dus wat haar betreft kan hij niet onweerstaanbaar genoeg zijn! Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze zélf begint te watertanden...
Bron: bol.com.

Wat vind je van het boek? 
Voorspelbaar en mierzoet zoals de cover al laat zien, maar dat is met dit soort boeken niet erg. Wel vond ik het erg dat beide verhalen voor mijn gevoel werden afgekapt op het eind. Dat had voor mij wel verder mogen gaan op de manier va…

Genieten van de sneeuw


Vanmorgen moest ik om kwart over zeven naar het toilet en ik zag door het badkamerraam een vreemd licht. Toen ik ging kijken zag ik dat het vannacht gesneeuwd had. Even later liep ik naar de slaapkamer en heb een kwartiertje voor het raam staan genieten van het mooie uitzicht. Alles zag er zo mooi en wit uit. Zo sereen, zo sprookjesachtig. Niemand had er nog door de sneeuw gelopen.
Iedereen die mij kent weet dat ik geen wintermens ben, maar vanmorgen genoot ik er stiekem toch van.
Daarna ben ik nog anderhalf uur terug mijn bed in gegaan, want half 8 was wel erg vroeg. 
Toen ik om negen uur op stond begon het al te smelten. 
Ik zag aan de voorkant allemaal kattenpootjes in onze voortuin en de overburen hadden hun straatje al geveegd. Vond ik best wel jammer, het sprookjesachtige was ineens weg. 
Het zonnetje schijnt nu lekker en geeft toch een winterse sfeer.

Ben in ieder geval blij dat ik mijn ouders gister heb afgebeld dat we vandaag niet komen, want het lijkt me nu geen pretje op de weg naar Limburg. 

Straks maar eens kijken of ik een psp-lesje ga schrijven voor mijn psp-blog.

Reacties

  1. Hier was het dit weekend ook een witte wereld. Inderdaad een prachtig gezicht, maar ben blij dat de wegen nu weer sneeuwvrij zijn ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar ben ik ook blij om hoor, hoe mooi het ook was.

      Verwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Quote van de Week

Het Lot Van Althilt - Arne Hempenius

Van Uitgeverij EigenZinnig mocht ik dit boek lezen en recenseren. Ik wil ze daar hartelijk voor danken.

Waar gaat het boek over? 
In het jaar 778 wordt het Friese meisje Althilt, dochter van een clanleider, tegen haar zin uitgehuwelijkt aan een haar onbekende man in de Deense handelsplaats Hedeby. Ze raakt verstrikt in een samenzwering, waarvan ze de oorsprong noch de uitkomst kent. Vast staat dat haar leven op het spel staat. In de rauwe mannenwereld, waarin ze zich staande moet houden, reist ze naar verschillende plaatsen in de noordelijke handelsgebieden en ontrafelt beetje bij beetje de aard van het complot.

Door hun handelsgeest en zeemanskunst beheersten de Friezen in de vroege middeleeuwen de huidige Noordzee. Talloze producten, pelzen, Fries laken, graan, bontgekleurde glazen kralen, wapens, granieten maalstenen en veel meer, werden via Hedeby en Dorestad verspreid in alle windrichtingen. Frisia - ofschoon in 778 deel uitmakend van het Frankische rijk - strekte zich uit langs …

Quote van de Week