Doorgaan naar hoofdcontent

Boek van de Week

Onweerstaanbaar Lekker - Nora Roberts

Waar gaat het boek over? 
In Een pikant dessert wil hotelmagnaat Blake Cocharan alleen maar het allerbeste voor zijn hotels. En omdat Summer Lyndon de allerlekkerste desserts van de wereld creëert, zal hij niet rusten voordat ze voor hem komt werken. Maar waar hij niet op gerekend had, is dat zij net zo verleidelijk is als de desserts die ze maakt!
In Kruidje-roer-me-niet is Carlo Franconi niet alleen een van de topkoks van Italië, hij is ook nog eens de aantrekkelijkste kok ooit! Dat komt publiciteitsagent Juliet Trent goed uit: zij moet een bestseller maken van zijn boek, dus wat haar betreft kan hij niet onweerstaanbaar genoeg zijn! Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze zélf begint te watertanden...
Bron: bol.com.

Wat vind je van het boek? 
Voorspelbaar en mierzoet zoals de cover al laat zien, maar dat is met dit soort boeken niet erg. Wel vond ik het erg dat beide verhalen voor mijn gevoel werden afgekapt op het eind. Dat had voor mij wel verder mogen gaan op de manier va…

IJsbeelden Festival in Zwolle


Gister zijn manlief en ik naar het IJsbeelden Festival in Zwolle geweest. Ik wilde er al een paar jaar heen, maar steeds kwam er wat tussen. Dit jaar staat het IJsbeelden Festival in het teken van world in motion. Je ziet daar opzienbarende voertuigen, vliegtuigen en vaartuigen. Het was heel erg mooi en indrukwekkend. 
Ik vind het heel erg knap van de kunstenaars hoe ze dat hebben gemaakt. Niet zo grof weg, maar met oog voor detail. Ik doe het ze niet na. Sowieso niet, want het is mij veel te koud om met ijsblokken te werken. 
Vond het overigens met de kou wel meevallen, maar het kan ook zijn dat ik teveel was afgeleid en alleen maar oog had voor de beelden om het koud te hebben. Was wel goed ingepakt en was blij dat ik mijn haren los had gelaten zodat die over mijn oren vielen onder de muts. Toen we buiten kwamen vond ik het warm.
Als je me vraagt naar welk beeld ik het mooist vond, sorry, maar heb geen favoriet, vind ze allemaal even mooi. Vind het knap hoe ze de ondergang van de Titanic hebben gemaakt, de landing op de maan (foto hierboven), Star Wars en Star Wars Rebel, Disney's Frozen enz.
Vond het wel jammer dat je al snel weer buiten stond. Binnen een uur hadden we alles gezien en dan hadden we niet snel gelopen en gekeken, maar alles op onze dooie akkertje. Had in dat opzicht verwacht dat er meer beelden waren en dat het groter was.
Na afloop hebben we een heerlijke chocolademelk met slagroom gedronken en een apfelstrudel met vanillesaus gegeten die erg lekker was.
Mocht je er ook heen willen, dat kan nog tot 25 januari.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Quote van de Week

Het Lot Van Althilt - Arne Hempenius

Van Uitgeverij EigenZinnig mocht ik dit boek lezen en recenseren. Ik wil ze daar hartelijk voor danken.

Waar gaat het boek over? 
In het jaar 778 wordt het Friese meisje Althilt, dochter van een clanleider, tegen haar zin uitgehuwelijkt aan een haar onbekende man in de Deense handelsplaats Hedeby. Ze raakt verstrikt in een samenzwering, waarvan ze de oorsprong noch de uitkomst kent. Vast staat dat haar leven op het spel staat. In de rauwe mannenwereld, waarin ze zich staande moet houden, reist ze naar verschillende plaatsen in de noordelijke handelsgebieden en ontrafelt beetje bij beetje de aard van het complot.

Door hun handelsgeest en zeemanskunst beheersten de Friezen in de vroege middeleeuwen de huidige Noordzee. Talloze producten, pelzen, Fries laken, graan, bontgekleurde glazen kralen, wapens, granieten maalstenen en veel meer, werden via Hedeby en Dorestad verspreid in alle windrichtingen. Frisia - ofschoon in 778 deel uitmakend van het Frankische rijk - strekte zich uit langs …

Quote van de Week