Doorgaan naar hoofdcontent

Boek van de Week

Onweerstaanbaar Lekker - Nora Roberts

Waar gaat het boek over? 
In Een pikant dessert wil hotelmagnaat Blake Cocharan alleen maar het allerbeste voor zijn hotels. En omdat Summer Lyndon de allerlekkerste desserts van de wereld creëert, zal hij niet rusten voordat ze voor hem komt werken. Maar waar hij niet op gerekend had, is dat zij net zo verleidelijk is als de desserts die ze maakt!
In Kruidje-roer-me-niet is Carlo Franconi niet alleen een van de topkoks van Italië, hij is ook nog eens de aantrekkelijkste kok ooit! Dat komt publiciteitsagent Juliet Trent goed uit: zij moet een bestseller maken van zijn boek, dus wat haar betreft kan hij niet onweerstaanbaar genoeg zijn! Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze zélf begint te watertanden...
Bron: bol.com.

Wat vind je van het boek? 
Voorspelbaar en mierzoet zoals de cover al laat zien, maar dat is met dit soort boeken niet erg. Wel vond ik het erg dat beide verhalen voor mijn gevoel werden afgekapt op het eind. Dat had voor mij wel verder mogen gaan op de manier va…

I love summer tag


Ik zag deze tag net op de blog van THE LIFE FACTORY en het leek me wel leuk om daar aan mee te doen. Uiteraard ben ik ook benieuwd naar jullie antwoorden.

1. Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Magnum strawberry white.

2. Welke kledingstukken vind jij 's zomers onmisbaar?
Rokken, jurkjes en shirts.

3. Wat is je favoriete zomerse drankje?
Zoete cocktails met fruitsmaken.

4. Wat is je lievelingsactiviteit 's zomers?
Kastelen en tuinen bezoeken.

5. Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?
Een lichte kleur lipstick en een mooi kleurtje op de nagels, verder draag ik geen make-up.

6. Wat is je favoriete zomerse liedje?
Lambada van Kaoma, als je daar niet vrolijk van wordt en geen zomers gevoel bij krijgt, dan weet ik het ook niet meer.

7. Welk zomers gerecht eet je het liefst?
Salades.

8. Wat is jouw ultieme zomer do it yourself?
Heel simpel, maar dat is een vaas waarin ik elk seizoen andere kleur glazen steentjes inleg, in de zomer blauw en schelpjes, de kleur van de zee, met in het midden een waxinelichtje.

9. Wat voor geurtje draag je 's zomers?
Eigenlijk heb ik geen speciaal zomers geurtje. 

10. Welke plannen heb je voor de zomer?
Als het mooi weer is en manlief is vrij, dan gaan we gezellig een dagje weg. Verder geen bijzondere plannen.

Reacties

  1. Ik word er helemaal vrolijk van wanneer het langer licht blijft en de zon zich wat vaker laat zien, wanneer ik kleedjes en rokjes kan dragen in plaats van jeansbroeken, wanneer ik weer volop van smoothies en salades kan genieten,... Het is wel jammer dat ik niet tegen de warmte kan ik dus vandaag en morgen niet veel mag doen, het voordeel is dan weer dat ik mijn bloglovin-achterstand kan bijlezen en blogposts kan inplannen. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Quote van de Week

Het Lot Van Althilt - Arne Hempenius

Van Uitgeverij EigenZinnig mocht ik dit boek lezen en recenseren. Ik wil ze daar hartelijk voor danken.

Waar gaat het boek over? 
In het jaar 778 wordt het Friese meisje Althilt, dochter van een clanleider, tegen haar zin uitgehuwelijkt aan een haar onbekende man in de Deense handelsplaats Hedeby. Ze raakt verstrikt in een samenzwering, waarvan ze de oorsprong noch de uitkomst kent. Vast staat dat haar leven op het spel staat. In de rauwe mannenwereld, waarin ze zich staande moet houden, reist ze naar verschillende plaatsen in de noordelijke handelsgebieden en ontrafelt beetje bij beetje de aard van het complot.

Door hun handelsgeest en zeemanskunst beheersten de Friezen in de vroege middeleeuwen de huidige Noordzee. Talloze producten, pelzen, Fries laken, graan, bontgekleurde glazen kralen, wapens, granieten maalstenen en veel meer, werden via Hedeby en Dorestad verspreid in alle windrichtingen. Frisia - ofschoon in 778 deel uitmakend van het Frankische rijk - strekte zich uit langs …

Quote van de Week