Doorgaan naar hoofdcontent

Boek van de Week

Onweerstaanbaar Lekker - Nora Roberts

Waar gaat het boek over? 
In Een pikant dessert wil hotelmagnaat Blake Cocharan alleen maar het allerbeste voor zijn hotels. En omdat Summer Lyndon de allerlekkerste desserts van de wereld creëert, zal hij niet rusten voordat ze voor hem komt werken. Maar waar hij niet op gerekend had, is dat zij net zo verleidelijk is als de desserts die ze maakt!
In Kruidje-roer-me-niet is Carlo Franconi niet alleen een van de topkoks van Italië, hij is ook nog eens de aantrekkelijkste kok ooit! Dat komt publiciteitsagent Juliet Trent goed uit: zij moet een bestseller maken van zijn boek, dus wat haar betreft kan hij niet onweerstaanbaar genoeg zijn! Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze zélf begint te watertanden...
Bron: bol.com.

Wat vind je van het boek? 
Voorspelbaar en mierzoet zoals de cover al laat zien, maar dat is met dit soort boeken niet erg. Wel vond ik het erg dat beide verhalen voor mijn gevoel werden afgekapt op het eind. Dat had voor mij wel verder mogen gaan op de manier va…

Oude tv


Ik kwam deze tv tegen op pixabay en moest gelijk aan vroeger denken. Zo'n tv hebben mijn ouders namelijk ook nog gehad. We keken inmiddels wel in kleur tv, maar er waren er die in de jaren '70/'80 nog zwart/wit keken. Bij die tv zat nog geen afstandsbediening. Je moest dus steeds naar de tv lopen om de tv op een andere zender te zetten. 
Ook moest de antenne steeds goed gedraaid worden. En nee, dat ging in de jaren '70/'80 niet via een knop binnen, maar je moest naar buiten om aan de antenne te draaien. Daar mijn ouders voeren en we geregeld elders lagen, moest iemand van ons, meestal mijn vader, naar buiten om de antenne goed te draaien. Met mooi weer geen probleem, maar in de wintermaanden hoopte je maar dat de antenne snel goed stond zodat je snel weer naar binnen kon en dat je niet teveel van de film of show had gemist dat je wilde zien. 
Als je het beeld vergelijkt met nu, dan was toen toch wel slecht, maar toen was het heel mooi en was je ook blij dat je je favoriete programma kon kijken zonder sneeuw en storingen.

Nee, dan hebben we het nu wel beter. Het beeld is haarscherp, je hoeft niet meer steeds naar de tv te lopen om die op een andere zender te zetten dankzij de afstandsbediening en je hebt de wereld aan keus wat zenders aangaat.

Toch.... stiekem heeft zo'n tv wel iets, maar toch wil ik niet terug. ;)

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Quote van de Week

Het Lot Van Althilt - Arne Hempenius

Van Uitgeverij EigenZinnig mocht ik dit boek lezen en recenseren. Ik wil ze daar hartelijk voor danken.

Waar gaat het boek over? 
In het jaar 778 wordt het Friese meisje Althilt, dochter van een clanleider, tegen haar zin uitgehuwelijkt aan een haar onbekende man in de Deense handelsplaats Hedeby. Ze raakt verstrikt in een samenzwering, waarvan ze de oorsprong noch de uitkomst kent. Vast staat dat haar leven op het spel staat. In de rauwe mannenwereld, waarin ze zich staande moet houden, reist ze naar verschillende plaatsen in de noordelijke handelsgebieden en ontrafelt beetje bij beetje de aard van het complot.

Door hun handelsgeest en zeemanskunst beheersten de Friezen in de vroege middeleeuwen de huidige Noordzee. Talloze producten, pelzen, Fries laken, graan, bontgekleurde glazen kralen, wapens, granieten maalstenen en veel meer, werden via Hedeby en Dorestad verspreid in alle windrichtingen. Frisia - ofschoon in 778 deel uitmakend van het Frankische rijk - strekte zich uit langs …

Quote van de Week