Doorgaan naar hoofdcontent

Boek van de Week

Onweerstaanbaar Lekker - Nora Roberts

Waar gaat het boek over? 
In Een pikant dessert wil hotelmagnaat Blake Cocharan alleen maar het allerbeste voor zijn hotels. En omdat Summer Lyndon de allerlekkerste desserts van de wereld creëert, zal hij niet rusten voordat ze voor hem komt werken. Maar waar hij niet op gerekend had, is dat zij net zo verleidelijk is als de desserts die ze maakt!
In Kruidje-roer-me-niet is Carlo Franconi niet alleen een van de topkoks van Italië, hij is ook nog eens de aantrekkelijkste kok ooit! Dat komt publiciteitsagent Juliet Trent goed uit: zij moet een bestseller maken van zijn boek, dus wat haar betreft kan hij niet onweerstaanbaar genoeg zijn! Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze zélf begint te watertanden...
Bron: bol.com.

Wat vind je van het boek? 
Voorspelbaar en mierzoet zoals de cover al laat zien, maar dat is met dit soort boeken niet erg. Wel vond ik het erg dat beide verhalen voor mijn gevoel werden afgekapt op het eind. Dat had voor mij wel verder mogen gaan op de manier va…

Pickwick vraag: Wat doe je het liefst op een regenachtige dag?


Ik begin dan mijn dag met een beker drinkontbijt en een kop thee. Ondertussen lees ik een hoofdstuk in een boek. 
Daarna ga ik lekker een paar uurtjes kleuren. Dat werkt heel erg ontspannend en doet me de regen vergeten. In de tussentijd geniet ik ook nog van een mok cappuccino.

Rond een uur of één ga ik een lekker broodje met ham, kaas, champignons, lente-uitje en paprika uit de oven eten en drink daar een heerlijke beker karnemelk bij. Ondertussen lees ik nog een hoofdstuk in een boek. 
Daarna ga ik breien of haken, net waar ik zin in heb en welk project ik belangrijker vind om af te maken met op de achtergrond de radio aan.
Had je me een jaar geleden gezegd dat ik meerdere haak- en brei-projecten zou hebben, dan had ik je uitgelachen, maar inmiddels is de praktijk anders (begin echt op mijn oma te lijken, want die had ook altijd meerdere brei-projecten liggen). Ik heb nu een trui op de pennen, een kussenhoes op mijn breiraam en in mijn hoofd ben ik al stiekem begonnen aan de 4800 lapjes van 10 x 10 cm die ik wil haken voor een deken. Die wordt namelijk 200 x 4800 cm. Gekkenwerk, I know, maar stiekem verheug ik me er op. Maar terug naar die regenachtige dag, ik ga dus die middag breien of haken en geniet van een kopje aardbeienthee en bitterkoekjes.

Rond een uur 6 ga ik dan patat en een kroket bakken (I know, het is ongezond, maar ik bak ze in de air-fryer, dus dan is het iets gezonder ;)) en neem een glas cola (tja, als je dan toch aan het zondigen bent, dan maar gelijk goed ;)). En breng de avond verder lezend door, want het boek moet uit. Later op de avond neem ik een glaasje wijn en een schaaltje borrelnootjes. Morgen letten we wel weer op de lijn. ;)
Misschien dat ik voor het slapen gaan nog een serie op tv kijk en dan is de dag weer voorbij.

Was het een regenachtige dag? Niets van gemerkt. ;)

Wat doe jij het liefst op een regenachtige dag?

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Quote van de Week

Het Lot Van Althilt - Arne Hempenius

Van Uitgeverij EigenZinnig mocht ik dit boek lezen en recenseren. Ik wil ze daar hartelijk voor danken.

Waar gaat het boek over? 
In het jaar 778 wordt het Friese meisje Althilt, dochter van een clanleider, tegen haar zin uitgehuwelijkt aan een haar onbekende man in de Deense handelsplaats Hedeby. Ze raakt verstrikt in een samenzwering, waarvan ze de oorsprong noch de uitkomst kent. Vast staat dat haar leven op het spel staat. In de rauwe mannenwereld, waarin ze zich staande moet houden, reist ze naar verschillende plaatsen in de noordelijke handelsgebieden en ontrafelt beetje bij beetje de aard van het complot.

Door hun handelsgeest en zeemanskunst beheersten de Friezen in de vroege middeleeuwen de huidige Noordzee. Talloze producten, pelzen, Fries laken, graan, bontgekleurde glazen kralen, wapens, granieten maalstenen en veel meer, werden via Hedeby en Dorestad verspreid in alle windrichtingen. Frisia - ofschoon in 778 deel uitmakend van het Frankische rijk - strekte zich uit langs …

Quote van de Week