Doorgaan naar hoofdcontent

Boek van de Week

Onweerstaanbaar Lekker - Nora Roberts

Waar gaat het boek over? 
In Een pikant dessert wil hotelmagnaat Blake Cocharan alleen maar het allerbeste voor zijn hotels. En omdat Summer Lyndon de allerlekkerste desserts van de wereld creëert, zal hij niet rusten voordat ze voor hem komt werken. Maar waar hij niet op gerekend had, is dat zij net zo verleidelijk is als de desserts die ze maakt!
In Kruidje-roer-me-niet is Carlo Franconi niet alleen een van de topkoks van Italië, hij is ook nog eens de aantrekkelijkste kok ooit! Dat komt publiciteitsagent Juliet Trent goed uit: zij moet een bestseller maken van zijn boek, dus wat haar betreft kan hij niet onweerstaanbaar genoeg zijn! Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze zélf begint te watertanden...
Bron: bol.com.

Wat vind je van het boek? 
Voorspelbaar en mierzoet zoals de cover al laat zien, maar dat is met dit soort boeken niet erg. Wel vond ik het erg dat beide verhalen voor mijn gevoel werden afgekapt op het eind. Dat had voor mij wel verder mogen gaan op de manier va…

1000 Vragen aan jezelf: Met wie kun je het beste opschieten?Na lang aarzelen heb ik van de week, danzij dat de nieuwe bookazine niet bij de Appie Geijn lag, dan ook maar samen met de nieuwe bookazine het tijdschrift Flow van vorig jaar besteld waar het boekje 1000 Vragen aan jezelf bij zat besteld. Was ook benieuwd naar het blad Flow en de vragen uit dat boekje die ik her en der zag leken me ook erg leuk om te gebruiken als blogbericht. 
Af en toe zal ik een vraag hier op mijn blog plaatsen, maar ik zal niet alle 1000 vragen hier plaatsen, want er staan ook een paar vragen tussen die ik graag privé hou. Vandaag dan de eerste vraag.

Over deze vraag hoef ik niet na te denken, dat is mijn man. Met hem kan ik echt het beste opschieten. Hij begrijpt me het beste (soms niet, maar ik begrijp hem ook niet altijd, maar dat is geen probleem, je hoeft elkaar niet altijd te begrijpen), laat mij altijd in mijn waarde, gaat voor mij door het vuur als het moet, laat mij de dingen doen die ik wil en vertelt niets door als ik hem iets vertel wat niet iedereen hoeft te weten. Wat ook belangrijk is, dat ik met hem over alles kan praten. We hebben vaak aan een half woord of een blik genoeg om te weten wat de ander bedoelt. 

Met wie kun jij het beste opschieten?

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Quote van de Week

Het Lot Van Althilt - Arne Hempenius

Van Uitgeverij EigenZinnig mocht ik dit boek lezen en recenseren. Ik wil ze daar hartelijk voor danken.

Waar gaat het boek over? 
In het jaar 778 wordt het Friese meisje Althilt, dochter van een clanleider, tegen haar zin uitgehuwelijkt aan een haar onbekende man in de Deense handelsplaats Hedeby. Ze raakt verstrikt in een samenzwering, waarvan ze de oorsprong noch de uitkomst kent. Vast staat dat haar leven op het spel staat. In de rauwe mannenwereld, waarin ze zich staande moet houden, reist ze naar verschillende plaatsen in de noordelijke handelsgebieden en ontrafelt beetje bij beetje de aard van het complot.

Door hun handelsgeest en zeemanskunst beheersten de Friezen in de vroege middeleeuwen de huidige Noordzee. Talloze producten, pelzen, Fries laken, graan, bontgekleurde glazen kralen, wapens, granieten maalstenen en veel meer, werden via Hedeby en Dorestad verspreid in alle windrichtingen. Frisia - ofschoon in 778 deel uitmakend van het Frankische rijk - strekte zich uit langs …

Quote van de Week