Doorgaan naar hoofdcontent

Boek van de Week

Onweerstaanbaar Lekker - Nora Roberts

Waar gaat het boek over? 
In Een pikant dessert wil hotelmagnaat Blake Cocharan alleen maar het allerbeste voor zijn hotels. En omdat Summer Lyndon de allerlekkerste desserts van de wereld creëert, zal hij niet rusten voordat ze voor hem komt werken. Maar waar hij niet op gerekend had, is dat zij net zo verleidelijk is als de desserts die ze maakt!
In Kruidje-roer-me-niet is Carlo Franconi niet alleen een van de topkoks van Italië, hij is ook nog eens de aantrekkelijkste kok ooit! Dat komt publiciteitsagent Juliet Trent goed uit: zij moet een bestseller maken van zijn boek, dus wat haar betreft kan hij niet onweerstaanbaar genoeg zijn! Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze zélf begint te watertanden...
Bron: bol.com.

Wat vind je van het boek? 
Voorspelbaar en mierzoet zoals de cover al laat zien, maar dat is met dit soort boeken niet erg. Wel vond ik het erg dat beide verhalen voor mijn gevoel werden afgekapt op het eind. Dat had voor mij wel verder mogen gaan op de manier va…

Pickwick vraag: Wat brengt een lach op jouw gezicht?


Diegenen die mij kennen en degenen die mijn blog volgen weten inmiddels wel dat er vrij weinig voor nodig is om een lach op mijn gezicht te laten verschijnen. Ik heb dan ook een top 10 in willekeurige volgorde gemaakt die een lach op mijn gezicht brengen.

1 - Als onze katten lekker liggen te snur....... eh.... ik bedoel te slapen, dan kan dat er heel vertederend uitzien. Dan zijn het even weer die kittens van 8 jaar geleden i.p.v. bejaarde heren van 8 en bijna 9 (gelukkig kunen ze niet lezen, want anders had ik vast een lel gehad van hoezo bejaard? Wij zijn nog hartstikke jong).

2 - Als mijn man het naar zijn heeft als hij een spel op zijn computer speelt, kan mij ook een lach bezorgen.

3 - Kinderen die vrolijk en nog vol onwetenheid van de 'boze' wereld buiten spelen.

4 - Bloemen die bloeien in onze tuin. Ik verheug me nu al op de pioenrozen, die ruiken zo lekker. Alleen jammer dat ze maar kort bloeien.

5 - Vogeltjes die in onze tuin scharrelen en soms ruzie maken met elkaar om die ene worm of spinnetje dat ze willen hebben.

6 - Vlinders die onze tuin even bezoeken. Vooral de koolwitjes, dan heb ik even het gevoel dat mijn overleden oma langs komt, dat ik me geen zorgen hoef te maken.

7 - Mooie herinneringen uit het verleden.

8 - Een goed boek, dat kan mij echt een lach op mijn gezicht toveren, zeker bij vertederende stukjes.

9 - Als er iets leuks in het vooruitzicht is.

10 - Een goede film of serie op tv.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Quote van de Week

Het Lot Van Althilt - Arne Hempenius

Van Uitgeverij EigenZinnig mocht ik dit boek lezen en recenseren. Ik wil ze daar hartelijk voor danken.

Waar gaat het boek over? 
In het jaar 778 wordt het Friese meisje Althilt, dochter van een clanleider, tegen haar zin uitgehuwelijkt aan een haar onbekende man in de Deense handelsplaats Hedeby. Ze raakt verstrikt in een samenzwering, waarvan ze de oorsprong noch de uitkomst kent. Vast staat dat haar leven op het spel staat. In de rauwe mannenwereld, waarin ze zich staande moet houden, reist ze naar verschillende plaatsen in de noordelijke handelsgebieden en ontrafelt beetje bij beetje de aard van het complot.

Door hun handelsgeest en zeemanskunst beheersten de Friezen in de vroege middeleeuwen de huidige Noordzee. Talloze producten, pelzen, Fries laken, graan, bontgekleurde glazen kralen, wapens, granieten maalstenen en veel meer, werden via Hedeby en Dorestad verspreid in alle windrichtingen. Frisia - ofschoon in 778 deel uitmakend van het Frankische rijk - strekte zich uit langs …

Quote van de Week