Doorgaan naar hoofdcontent

Boek van de Week

Onweerstaanbaar Lekker - Nora Roberts

Waar gaat het boek over? 
In Een pikant dessert wil hotelmagnaat Blake Cocharan alleen maar het allerbeste voor zijn hotels. En omdat Summer Lyndon de allerlekkerste desserts van de wereld creëert, zal hij niet rusten voordat ze voor hem komt werken. Maar waar hij niet op gerekend had, is dat zij net zo verleidelijk is als de desserts die ze maakt!
In Kruidje-roer-me-niet is Carlo Franconi niet alleen een van de topkoks van Italië, hij is ook nog eens de aantrekkelijkste kok ooit! Dat komt publiciteitsagent Juliet Trent goed uit: zij moet een bestseller maken van zijn boek, dus wat haar betreft kan hij niet onweerstaanbaar genoeg zijn! Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze zélf begint te watertanden...
Bron: bol.com.

Wat vind je van het boek? 
Voorspelbaar en mierzoet zoals de cover al laat zien, maar dat is met dit soort boeken niet erg. Wel vond ik het erg dat beide verhalen voor mijn gevoel werden afgekapt op het eind. Dat had voor mij wel verder mogen gaan op de manier va…

Pickwick vraag: Waar heb je om gelachen vandaag?


Om de reactie van mijn man tijdens het eten.

Mijn man mag graag eten van mijn bord af proberen te jatten door middel van diverse smoesjes waar ik, domme gans, vaak nog in trap ook. Dan weer zit er een bijzondere vogel in de tuin met de mooiste kleuren. Uiteraard kijk ik dan even, want je zal zien dat hij dit keer niet jokt en ik die bijzondere vogel heb gemist. Vaak blijkt er dan geen bijzondere vogel in de tuin te zitten (sorry duiven, merels, kraaien en mussen, jullie zijn ook bijzonder) en mis ik een stukje gehakt. 
Of hij zegt dat de kat van de buren in de tuin loopt en dat het lijkt of die mank loopt. Ook hier trap ik in, want je zal zien dat het echt zo is, dan kan je dat aan de buren doorgeven zodar ze hun kat in de gaten kunnen houden en eventueel naar de dierenarts kunnen. Wederom blijkt dat niet zo te zijn en mis ik weer een stukje gehakt.
Of de schutting heeft ineens een rare kleur of er is een regenboog. Ja, ja, hij weet ze te verzinnen en na 16 jaar trap ik er nog steeds in. ik zei toch al dat ik soms (lees vaak) een domme gans kan zijn?

Maar vandaag was ik eens geen domme gans. We hadden als toetje mandarijn vla van Campina en daar is manlief op het moment stapelgek op. Elke week kopen we wel een pak. Nu is die vla dan ook heel erg lekker, dus ik begrijp hem wel. ;) 
Ook nu kwam er weer een smoes en dit keer was de schutting omgevallen. Helaas voor manlief, ik trapte daar vandaag niet in. Ook niet bij het zoveelste 'maar het is echt zo' keek ik niet om. Toen ik mijn vla op had keek hij verbaasd, maar ook een beetje beteuterd, dat ik er niet in was getrapt. Tja, ik begin het te leren na 16 jaar. ;)

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Quote van de Week

Het Lot Van Althilt - Arne Hempenius

Van Uitgeverij EigenZinnig mocht ik dit boek lezen en recenseren. Ik wil ze daar hartelijk voor danken.

Waar gaat het boek over? 
In het jaar 778 wordt het Friese meisje Althilt, dochter van een clanleider, tegen haar zin uitgehuwelijkt aan een haar onbekende man in de Deense handelsplaats Hedeby. Ze raakt verstrikt in een samenzwering, waarvan ze de oorsprong noch de uitkomst kent. Vast staat dat haar leven op het spel staat. In de rauwe mannenwereld, waarin ze zich staande moet houden, reist ze naar verschillende plaatsen in de noordelijke handelsgebieden en ontrafelt beetje bij beetje de aard van het complot.

Door hun handelsgeest en zeemanskunst beheersten de Friezen in de vroege middeleeuwen de huidige Noordzee. Talloze producten, pelzen, Fries laken, graan, bontgekleurde glazen kralen, wapens, granieten maalstenen en veel meer, werden via Hedeby en Dorestad verspreid in alle windrichtingen. Frisia - ofschoon in 778 deel uitmakend van het Frankische rijk - strekte zich uit langs …

Quote van de Week