Boekvraag van de week: Wat is jouw favoriete boekwinkel?


Mijn favoriete boekwinkel is Waanders in de Broeren in Zwolle. Het is een ontzettend mooie boekwinkel en ze hebben daar echt een groot assortiment aan boeken in alle genres. Voor iedereen is er wel een boek te koop. Ze verkopen ook boekleggers en andere dingen op boekengebied, maar ook allerlei leuke cadeau-artikelen. Het is haast onmogelijk om er alleen maar binnen te kijken naar wat ze hebben en niets te kopen, want je ziet altijd wel een leuk boek of iets anders dat je wilt hebben.
Daarnaast kan je, als je wilt, een lekker bakkie doen en een hapje eten en is er geregeld wat te doen zoals bijvoorbeeld een boekpresentatie, een lezing, een tentoonstelling en treedt er geregeld iemand op.
Mocht je dus in Zwolle zijn, dan moet je echt langs deze boekwinkel, die in een 15-eeuwse Broerenkerk is gevestigd, gaan.

Nu ben ik heel benieuwd naar jullie favoriete boekwinkel. Dus kom maar op met de tips. Ze hoeven niet speciaal in Nederland te zijn, het kan zijn dat je een favoriete boekwinkel in een ander land hebt, die mag je dan ook hier plaatsen. Mocht je een link hebben naar de site van de boekwinkel, plaats die er dan bij, dan kan iedereen die site bezoeken, ook voor het adres als iemand die boekwinkel wil bezoeken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Van Binnen Is Alles Stuk - Simon Hammelburg

Het Libertarische Sociaal Contract

Knock-Out - Cis Meijer

Onder De Vlinderboom - Pauline Vijverberg