Van Anunnaki Tot Illuminati - Jaap Rameijer


Van UITGEVERIJ ASPEKT mocht ik dit boek lezen en recenseren. Ik wil ze daar hartelijk voor danken.

Subtitel:
Van slaaf tot slaaf

Waar gaat het boek over? 
Er bestaat een alternatieve geschiedenis van het leven op deze planeet. Jaap Rameijer, bekend vanwege zijn onthullingen rond Rennes-le-Château en Glastonbury, schetst de lezer de geheimen van de Anunnaki en de Illuminati. Hij laat zien hoe onze vroege geschiedenis een slavernijverleden kende, waarbij er goud voor de goden moest worden gedolven. Het was een tijdperk van hoogwaardige technologieën, van oude goden en nieuwe goden, van hele oude beschavingen en hun imposante bouwwerken, van de kleitabletten, de bijbel en andere religieuze geschriften en van de vele rampen die de aarde troffen. De mensheid leeft en leefde onder geheime genootschappen met hun verborgen agenda's. Lucifer en de Satanisten deden hun opgang, evenals Ufo's, Orb's, Graancirkels en de Spirit World. Moedige schrijvers bonden de kat de bel aan en proberen de mensheid te waarschuwen, terwijl buitenaardse beschavingen ons zorgvuldig observeren.
Dit is een onthullend boek, waarbij de auteur een voorlopige synthese formuleert uit de vele onzekerheden. Een speculatief boek dus, maar in die zin een slijpsteen voor de geest en z'n tijd vooruit. Bedoeld om ons wakker te schudden en ons bewust te maken van de gevaren die de aarde bedreigen. Maar Rameijer schreef ook een boek vol hoop, met prachtige verhalen en goede adviezen. Een boek van Licht en Liefde. Waarin we tot slot wat meer zicht krijgen op het Grote Kosmische Plan, op het Kosmische Experiment waar wij nu deel van uitmaken en op de rol die wij daarin moeten spelen. Alles onder supervisie van de Galactische Raad.

Bron: bol.com.

Omslagontwerp:
Mark Heuveling

Binnenwerk:
Paul Timmerman

Jaar van verschijnen:
2019

EAN:
9789463387224

Bindwijze:
Paperback

Aantal pagina's:
398

Genre:
Filosofie

Prijs:
€24,95

Wat vind je van het boek? 
Bij het zien van de mooie cover van Van Anunnaki tot Illuminati van Jaap Rameijer wordt je nieuwsgierig naar het boek. De titel, vooral de subtitel, maakt dat je meer wilt weten omdat je wilt weten wat ermee bedoelt wordt.
Van Anunnaki tot Illuminati van Jaap Rameijer is een interessant, maar ook een pittig boek. Het is geen boek om zo even tussendoor te lezen, want daarvoor is het over het algemeen te complex. Soms moet je een stukje terug lezen om te begrijpen wat er precies staat, wat er precies bedoeld wordt. Om dit boek te lezen is het zeker een pre om de Engelse taal redelijk te spreken en te lezen, want er staan een aantal stukjes in waarvan er een paar regels in het Engels geschreven zijn. Sommige woorden heeft de auteur wel tussen haakjes vertaald in het Nederlands. Desondanks dat, leest het boek over het algemeen vlot weg. Wel is het zo dat je als je een gedeelte of een hoofdstuk hebt gelezen, het boek weglegt, om de gelezen informatie te laten bezinken, want er staat heel veel, voornamelijk onbekende informatie in. Het is geen boek dat je even in een paar uur uitleest, maar wel een boek dat je de ogen opent en aan het denken zet.
Van Anunnaki tot Illuminati van Jaap Rameijer gaat over het ontstaan van de aarde en de mens, maar dan op een andere manier dan algemeen wordt vertelt zoals bijvoorbeeld in de Bijbel. Het blijkt veel complexer te zijn dan algemeen gedacht. Ook blijken er veel meer levensvormen te zijn. Op een overtuigende en boeiende manier weet de auteur daarover te vertellen en over hoe het daarna is gegaan, hoeveel gevaar de mensen en de aarde nu lopen, mede dankzij wie, hoe de toekomst eruit kan zien en wat we kunnen doen om de gevaren te ontlopen. Je kan merken dat de auteur niet over één nacht ijs is gegaan met het schrijven van dit boek, maar dat hij heel veel onderzoek heeft gedaan. Hij komt met bronnen en geeft er zijn mening over. Hij komt met feiten, onthullingen en waarnemingen die hij zelf heeft meegemaakt en/of heeft gelezen of gehoord. Er worden vele vragen door de auteur gesteld, waar, daar is hij eerlijk in, niet overal antwoorden op zijn, vaak alleen maar speculaties.
Over het algemeen is het vrij vlot geschreven, maar er zijn stukjes, zoals de opsomming van boeken en waar ze over gaan, kan wat langdradig zijn. Desondanks dat wil je de genoemde boeken wel gaan lezen. De auteur valt vaak in herhaling, wat op een gegeven moment kan gaan storen. Gelukkig legt hij tegen het eind van het boek uit waarom hij vaak in herhaling valt, waardoor je er dan ook wel weer begrip voor hebt. Sommige stukjes kunnen wat twijfelachtig zijn, zoals over de Titanic, waarom die gezonken is, maar als je er over gaat nadenken, dan geloof je de reden waarom het schip zonk. Andere stukjes, zoals bijvoorbeeld de ramp 9/11 en over de farmaceutische industrie is al vaker over geschreven en komt overeen met wat er in dit boek is geschreven. Voor sommige mensen kunnen de spirituele stukjes misschien wat zweverig overkomen.
Dit boek gaat over onder andere de onstaangeschiedenis van de aarde, het onstaan van de homo sapiens, de vele levensvormen, over UFO's, Orb's, geheime genootschappen en wat die van plan zijn (schokkend), kerken, overheden, farmaceutische industrie, verhalen in de Bijbel, slaven en graancirkels. Het is een boek dat aanzet tot discusieren met anderen. De foto's maken het boek compleet.
Kortom; Van Anunnaki tot Illuminati van Jaap Rameijer is een boeiend boek dat de lezers de ogen opent als je ervoor open staat, dat een andere kijk geeft op het onstaan van de aarde en de homo sapiens dan algemeen bekend is en hoe het daarna is gegaan en gaat.

Voldeed het boek aan je verwachtingen?
Ja, dat deed het boek.

Wat vind je van de cover? 
Die is mooi, past bij het boek.

Wat vind je van de titel van het boek? 
Die is heel erg goed gekozen, het is een titel dat nieuwsgierig maakt.

Wat vind je van de schrijfstijl? 
Over het algemeen vlot.

Weet dit boek je aandacht vast te houden?
Ja, dat weet het boek zeker, maar het is geen boek dat je in één keer uit leest. Je legt het boek geregeld weg om de gelezen informatie te laten bezinken, er over na te denken.

Heeft de auteur je kunnen raken?
Ja, dat heeft hij zeker. Persoonlijk geloof ik wel dat er meer levensvormen zijn dan algemeen bekend is, maar dat het er zoveel zijn, had ik niet verwacht.
Wat mij vooral raakte, was dat, als het klopt wat er in dit boek staat, wat de NWO van plan is. Dat is wel heel erg schokkend. Zo zijn er wel meer dingen in het boek die me raken.

Mooie quote in het boek: 
Om het verleden goed te kunnen begrijpen moeten we teruggaan naar het begin.

Zou je het boek aanraden? 
Ik kan iedereen het boek aanraden.

Voor welke doelgroep zou dit boek geschikt kunnen zijn?
Voor een ieder die geïnteresseerd is in het leven op aarde in zijn algemeenheid.

Hoeveel sterren geef je het boek? 
3 sterren.

Ga je het boek nog een keer lezen? 
Misschien dat ik sommige stukjes nog eens terug ga lezen.

Ga je het boek houden of geef je het weg? 
Het boek mag terug in de boekenkast.

Houdt 't boek je nog lang bezig nadat je het uit had?
Ik denk wel dat dit boek mij nog even bezig gaat houden.

Ga je vaker een boek van deze auteur lezen? 
Ja, dat ga ik zeker.

Website van de auteur:
Jaap Adventures

Website van de uitgever:
UITGEVERIJ ASPEKT






Koop dit boek bij bol.com

Reacties

Populaire posts van deze blog

Van Binnen Is Alles Stuk - Simon Hammelburg

Het Libertarische Sociaal Contract

Knock-Out - Cis Meijer

Onder De Vlinderboom - Pauline Vijverberg