Doorgaan naar hoofdcontent

Boek van de Week

Onweerstaanbaar Lekker - Nora Roberts

Waar gaat het boek over? 
In Een pikant dessert wil hotelmagnaat Blake Cocharan alleen maar het allerbeste voor zijn hotels. En omdat Summer Lyndon de allerlekkerste desserts van de wereld creëert, zal hij niet rusten voordat ze voor hem komt werken. Maar waar hij niet op gerekend had, is dat zij net zo verleidelijk is als de desserts die ze maakt!
In Kruidje-roer-me-niet is Carlo Franconi niet alleen een van de topkoks van Italië, hij is ook nog eens de aantrekkelijkste kok ooit! Dat komt publiciteitsagent Juliet Trent goed uit: zij moet een bestseller maken van zijn boek, dus wat haar betreft kan hij niet onweerstaanbaar genoeg zijn! Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze zélf begint te watertanden...
Bron: bol.com.

Wat vind je van het boek? 
Voorspelbaar en mierzoet zoals de cover al laat zien, maar dat is met dit soort boeken niet erg. Wel vond ik het erg dat beide verhalen voor mijn gevoel werden afgekapt op het eind. Dat had voor mij wel verder mogen gaan op de manier va…

Muren van Glas - De Ontmoeting - Marique MaasWaar gaat het boek over? 
Wanneer de Brabantse Nadine de jonge succesvolle en beroemde ontwerper Daniel ontmoet springt de vonk over. Overweldigd door zijn charme en extravagante levensstijl verliest ze geleidelijk de grip op haar leven. Gaandeweg begint de vraag te rijzen: is dit liefde, of alleen maar lust?

Bron: bol.com.

Wat vind je van het boek? 
Ik vond het een leuk boek om te lezen, maar daar houdt het dan wel bij op. Toch ben ik ook wel weer benieuwd naar het volgende deel. Ik had het boek in ieder geval niet gelezen als ik niet over een paar dagen van ellyschoice.nl, het laatste deel zou krijgen. Daardoor heb ik de eerste twee delen ook gekocht omdat ik wilde weten waar het over gaat. Het voelt anders als dat je midden in een gesprek komt waar je het begin van het gemist. Anders had ik het boek niet gekozen.
Ik vind het ook jammer dat sommige hoofdstukken zo abrupt gestopt zijn, die hadden van mij wel langer gemogen.

Wat vind je van de cover? 
Ik heb het vermoeden dat de cover in werkelijke grootte mooier is dan op het boek. Ik zou er eerlijk gezegd ook niet voor gekozen hebben. Ik zou eerder voor een foto met een ontmoeting in het eerste restaurant waar Nadine & Daniel geluncht hebben gekozen. Vanwege de cover zou ik het boek niet hebben gekozen.

Wat vind je van de titel van het boek? 
Die is goed gekozen.

Wat vind je van de schrijfstijl? 
Het is vlot geschreven, alleen, zoals gezegd, soms te abrupt gestopt.

Welke persoon vond je het leukst en waarom? 
Noa, omdat ze vriendelijk en oprecht belangstellend is.

En aan wie had je een hekel en waarom? 
Daniel, hij denkt maar dat hij altijd zijn zin kan krijgen en dat iedereen alles voor hem doet wat hij wil.

Wat vond je van de locatie(s) in het boek? 
Het zijn mooie locaties waarvan sommigen, zoals Amsterdam, bekend zijn.

Mooie quote in het boek: 
Er bestaat geen waarheid, er is enkel perceptie.

Zou je het boek aanraden? 
Ja, als je van pikante boeken houdt, en nee, als je niet van pikante boeken houdt. I know, lekker politiek correct. Soms heb je dat.

Hoeveel punten geef je het boek? 
6

Ga je het volgende deel ook lezen?  
Ja, maar dat kan nog wel even duren, want ik wil eerst andere boeken lezen.

Ga je het boek nog een keer lezen? 
Nee.

Ga je het boek houden of geef je het weg? 
Het is een e-book, dus ik kan het niet weggeven, maar ik ga hem wel verwijderen van mijn e-reader.

Ga je de verfilming bekijken? 
Voor zover ik weet is er (nog) geen verfilming, maar mocht die er komen, dan ga ik die niet kijken,

Houdt 't boek je nog lang bezig nadat je het uit had?
Ik heb het boek net uit, dus ja, het houdt me nog bezig, maar ik denk niet dat dit boek me lang bezig gaat houden.
Koop bij bol.com

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Quote van de Week

Het Lot Van Althilt - Arne Hempenius

Van Uitgeverij EigenZinnig mocht ik dit boek lezen en recenseren. Ik wil ze daar hartelijk voor danken.

Waar gaat het boek over? 
In het jaar 778 wordt het Friese meisje Althilt, dochter van een clanleider, tegen haar zin uitgehuwelijkt aan een haar onbekende man in de Deense handelsplaats Hedeby. Ze raakt verstrikt in een samenzwering, waarvan ze de oorsprong noch de uitkomst kent. Vast staat dat haar leven op het spel staat. In de rauwe mannenwereld, waarin ze zich staande moet houden, reist ze naar verschillende plaatsen in de noordelijke handelsgebieden en ontrafelt beetje bij beetje de aard van het complot.

Door hun handelsgeest en zeemanskunst beheersten de Friezen in de vroege middeleeuwen de huidige Noordzee. Talloze producten, pelzen, Fries laken, graan, bontgekleurde glazen kralen, wapens, granieten maalstenen en veel meer, werden via Hedeby en Dorestad verspreid in alle windrichtingen. Frisia - ofschoon in 778 deel uitmakend van het Frankische rijk - strekte zich uit langs …

Quote van de Week