Multiculti Nederland Raakt Politiek De Weg Kwijt - Henk Eefting


Van UITGEVERIJ ASPEKT mocht ik dit boek lezen en recenseren. Ik wil ze daar hartelijk voor danken.

Subtitel:
In de ban van het klimaat

Waar gaat het boek over? 
Zonder dat te willen of er om te vragen is Nederland een multicultureel en immigratieland geworden. Daarmee trekken we kansarmen aan en stoten we kansrijken uit. Er is meer misdaad en de welvaart blijft achter.
Volgens Diederik Samsom moeten in 2050 alle huizen van het gas af. De burger heeft er niet om gevraagd. Het is volstrekt gissen hoe hoog de kosten zijn en wie dat gaat betalen. Er is geen gerichte voorlichting en de leiding van de regering is onduidelijk.
Door een falend drugsbeleid heeft Nederland het karakter van een Narcostaat gekregen. Misdaadbazen verdienen miljoenen en het massale gebruik van pillen en cocaïne wordt volstrekt normaal gevonden. De overheid heeft de slag met de criminaliteit verloren.
Door gebrek aan tanks en artillerie is ons leger haar ruggengraat kwijt en kan haar taken niet meer naar behoren uitvoeren. De verantwoordelijken zitten in de Tweede Kamer.

Bron: bol.com.

Omslagontwerp:
Mark Heuveling

Binnenwerk:
Paul Timmerman

Jaar van verschijnen:
2019

EAN:
9789463387071

Bindwijze:
Paperback

Aantal pagina's:
110

Genre:
Maatschappij

Prijs:
€14,95

Wat vind je van het boek? 
Bij het zien van de schitterende cover van Multiculti Nederland raakt politiek correct de weg kwijt van Henk Eefting verlang je weer even naar de lente, dat de tulpen en andere bloemen weer bloeien. Je ziet de vrouw genieten van de bloemen die van oorsprong misschien wel uit het land komt waar haar familie oorspronkelijk vandaan komt. De titel spreekt voor zichzelf, je hebt al een idee waar het boek over zal gaan.
In Multiculti Nederland raakt politiek de weg kwijt van Henk Eefting heeft de auteur harde kritieken op de politiek, hij laat zien wat er allemaal mis is in Nederland en hoe dat verbeterd kan worden. Het zijn duidelijk geen aannames of verzinsels, maar keiharde feiten over hoe Nederland ervoor staat en waar de politiek in te kort is geschoten en nog steeds te kort schiet. Het zijn confronterende feiten.
De auteur laat onder andere zien hoe de groene agenda de burger de strot ingeduwd wordt, wat de kosten zijn om een gemiddeld rijtjeshuis energie neutraal te maken, wie voor de kosten opdraaien en hoe men de mensen wil dwingen om van het gas af te gaan. De auteur komt met feiten via bronnen hoe het klimaat ook kan veranderen, maar ook hoe onhaalbaar veel doelen zijn en dat gas niet zo slecht is als men de Nederlanders wil doen geloven. Het boek gaat niet alleen over het klimaat, maar laat ook zien hoe hard Nederland groeit en wat dat betekent voor Nederland, hoe machteloos de overheid is, hoe de drugsindustrie steeds meer macht krijgt, hoeveel macht Brussel over Nederland heeft en wat de macht is van diverse actiegroepen. Daarnaast kom je te weten wat koningin Juliana, koningin Beatrix en koning Willem Alexander met elkaar gemeen hebben en dat is niet alleen het koningschap. Het laat zien waarom je van bepaalde mensen niets of nauwelijks meer hoort om bepaalde redenen.
In dit boek lees je ook de diverse meningen van mensen als Rob Jetten en Arendo Joustra over de klimaatdoelstellingen. Het is duidelijk dat iedereen zo zijn eigen mening heeft en een ieder een ander inzicht heeft. Ook lees je over de verschillende kijk op alles van de politiek en de gewone burger. Je verbaast je steeds meer waarom er niet naar de gewone burger wordt geluisterd, maar tegelijkertijd kan je het je helaas ook wel voorstellen waarom men in de politiek niet luistert naar de gewone burgers en de tegenstanders in de politiek.
Na het lezen van dit boek hoop je stiekem dat het ooit allemaal veranderd en dat het voor iedereen weer leefbaar wordt in Nederland. Dat Nederland weer een eerlijk land wordt, dat het een land wordt waar de politiek durft op te treden, dat men de geschiedenis van Nederland niet meer herschrijft, hoe vervelend die voor sommigen ook mag zijn en dat men zorgt dat er geen tweespalt meer onder de bevolking komt door bepaalde groeperingen.
Kortom; Henk Eefting weet in Multiculti Nederland raakt politiek de weg kwijt de vinger op de wonden te leggen. Hij laat via diverse bronnen zien wat er allemaal mis is in Nederland en hoe dat kan veranderen, als het voor sommige zaken al niet te laat is. Het is een boek dat iedereen zou moeten lezen, hoe confronterend het boek ook is.

Voldeed het boek aan je verwachtingen?
Ja, dat deed het boek.

Wat vind je van de cover? 
Die is schitterend, past bij het boek. Door de lach van de vrouw ga je zelf ook glimlachen en je verlangt weer even naar de lente.

Wat vind je van de titel van het boek? 
Die is goed gekozen, want daar draait het allemaal om in dit boek.

Wat vind je van de schrijfstijl? 
Het boek is vlot geschreven.

Heeft de auteur je kunnen raken?
Ja, dat heeft hij zeker. Ik weet wel dat we in Nederland een groot drugsprobleem hebben, zeker in sommige plaatsen, maar dat het zo erg was, dat ze zoveel macht hebben, dat wist ik niet. Dat raakte me echt. Ook ben ik bekend met de overlast die sommige wijken in Nederland hebben, maar dat blijft me wel raken. En zo zijn er nog een paar zaken die me raakten zoals bijvoorbeeld hoeveel macht Brussel over ons kikkerlandje heeft.

Zou je het boek aanraden? 
Ik kan iedereen het boek aanraden.

Voor welke doelgroep zou dit boek geschikt kunnen zijn?
Voor een ieder die geïnteresseerd is in de Nederlandse maatschappij.

Hoeveel sterren geef je het boek? 
4 sterren.

Ga je het boek nog een keer lezen? 
Ik denk het niet.

Ga je het boek houden of geef je het weg? 
Het boek mag terug in de boekenkast zodat mijn man het boek ook kan lezen.

Houdt 't boek je nog lang bezig nadat je het uit had?
Ik denk wel dat het boek mij nog even bezig gaat houden.

Ga je vaker een boek van deze auteur lezen? 
Dat denk ik wel, hangt van het boek af.

Website van de uitgever:
UITGEVERIJ ASPEKT



Koop het boek bij bol.com

Reacties

Populaire posts van deze blog

Van Binnen Is Alles Stuk - Simon Hammelburg

Het Libertarische Sociaal Contract

Knock-Out - Cis Meijer

Onder De Vlinderboom - Pauline Vijverberg