Google Play Books



Er bestaan veel apps waar je boeken kan downloaden en lezen. Een van de apps is Google Play Books. Het handige van deze app is, is dat als je al een Google-account hebt, je niet nog eens je gegevens hoeft in te vullen en wachtwoord nummer zoveel te bedenken. Je kan bij Google Play Books inloggen met je Google-account en je kan dan e-books kopen en lezen. Voor iedereen is er wel een e-book te vinden, ook in elke prijsklasse. 
In de app kan je ook gratis e-books vinden. Daar is voor iedereen wel e-book te vinden. Vaak is het eerste deel van een serie gratis, zodat je kennis kan maken met de serie en kan besluiten of je de rest van de serie ook wilt kopen. 
Voor diegenen die liever naar boeken luisteren, is er ook volop keuze bij de audioboeken
Mocht je nu een e-book willen kopen, dan hoef je geen creditcard te hebben, je kan ook met iDEAL betalen. Mocht je nu meedoen aan Google Rewards en je hebt genoeg saldo voor een boek, dan kan je ook daarmee een e-book kopen. Als je een e-book koopt, dan doe je automatisch mee met Google Play Points. Als je genoeg punten hebt, dan kan je die inwisselen voor een e-book.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Van Binnen Is Alles Stuk - Simon Hammelburg

Het Libertarische Sociaal Contract

Knock-Out - Cis Meijer

Onder De Vlinderboom - Pauline Vijverberg