Ontsluierd - Robin De Ruiter


Van Robin de Ruiter mocht ik zijn boek recenseren. Ik wil hem daar hartelijk voor danken.

Subtitels:
De komst van de Nieuwe Wereldorde
Van schijndemocratie naar dictatuur
De profetische gave van de schrijvers van de Protocollen van Sion

Oorspronkelijke titel:
Les Protocolles de los Sabios de Sión - Preparando el camino para el Anticristo

Waar gaat het boek over? 
EEN HOUVAST IN DUISTERE TIJDEN Een geopolitieke supranationale kracht, bestaande uit zeer exclusieve familiedynastieën, die zich achter de schermen van het wereldtoneel bevindt is sinds decennia voornemens de gehele mensheid een totalitaire werelddictatuur, die vriendelijk 'Nieuwe Wereldorde' genoemd wordt, op te dringen. Het streven van de elite naar een Nieuwe Wereldorde heeft te maken met hun ideologie. Het heeft alles te maken met hun godsdienst. Zij zijn fundamentalisten en behoren tot de vooraanstaande satanisten van deze wereld. Zij beschouwen niet God, maar de duivel als hun ware god. De basis van de satansgodsdienst is vanaf het begin van deze wereld tot op heden de overtuiging geweest dat de duivel op een dag de wereld openlijk regeren zal. Zolang wij dit dogma niet begrijpen, zullen wij nooit inzien waarom de leiders onder de mondiale elite de gehele mensheid in een werelddictatuur proberen te bewegen. Zolang onze machtselite de duivel als hun god beschouwt en gelooft dat het uiteindelijke doel van Satan het instellen van een dictatoriale wereldmacht is, ondervindt iedereen op aarde dagelijks de gevolgen hiervan. In dit boek wordt uiteengezet hoe men de doodstrijd van de naties voorbereidt en hoe men de mensheid door oorlogen, ziekte, angst, vaccinaties, tekort aan voedsel en het vernietigen van de economie denkt uit te putten. Hoe meer chaos, hoe meer klassenstrijd, racisme, discriminatie, politieke spanningen, ziekten, oorlogen en honger, des te sneller nadert de gezamenlijke mensheid het punt waarop zij zonder weerstand kiest voor de geplande technocratische 'Nieuwe Wereldorde'. De coronapandemie, het verhaal over de opwarming van de aarde, de oorlog in Oekraïne, de CO2-gekte, de vernietiging van de landbouw, veeteelt en industrie, de energiecrisis, het embargo op invoer van gas en olie en de sancties tegen Rusland, de prijsstijgingen, de inflatie en de instortende wereldeconomie, zijn allemaal met het duivelse masterplan zijn verbonden om de weg vrij te maken voor de Nieuwe Wereldorde. Het gebeurt voor onze ogen. De meeste mensen zien het niet. Dat komt omdat onze individuele mening en persoonlijke groei gedurende het gehele traject vanuit huis, via de scholen, de universiteiten en de mainstream media gestuurd wordt. Het is tijd dat we bank, bier, televisies en onze mobiele telefoon even laten voor wat het is en aan de slag gaan. Als wij passief blijven komen wij in de nieuwe duistere middeleeuwen terecht.

Bron: bol.com.

Vertaald door:
Dolores Rodríguez Munguía

Omslagontwerp:
Lesnik Marjan

Jaar van verschijnen:
2022

EAN:
9789079680085

Bindwijze:
Paperback

Aantal pagina's:
328

Genre:
Algemene en Wereldgeschiedenis

Prijs:
€ 29,95

Wat vind je van het boek? 
Bij het zien van de mooie cover van Ontsluierd van Robin de Ruiter krijg je niet meteen een idee waar het boek over zal gaan. Als je het boek uit hebt, begrijp je waarom men voor deze cover heeft gekozen. De titel maakt nieuwsgierig, je wilt weten wat er ontsluierd wordt in dit boek. De subtitels geven goed aan wat je van het boek kan verwachten.
In Ontsluierd van Robin de Ruiter geeft de auteur zijn visie op wat er speelt in de wereld en wat er in de Protocollen van Sion staat. Veel plannen van wat er in de Protocollen van Sion staan, zijn op wonderbaarlijke, vaak schrikbarende manieren uitgekomen. De Protocollen laten zien hoe de macht achter de schermen opereert, hoe bepaalde gebeurtenissen van de afgelopen paar jaar met de Protocollen zijn verbonden. De auteur probeert met dit boek de lezer te laten doorzien van wat er werkelijk achter de schermen van het wereldtoneel afspeelt en de patronen erin te laten herkennen. Dit boek gaat dieper in op de drijfveren, de ideologie van de mensen achter de geplande technocratische werelddictatuur.
Aan alles is te merken dat Robin de Ruiter voor Ontsluierd veel onderzoek heeft gedaan, dat hij weet waar hij het over heeft. Het is duidelijk dat hij over elk woord heeft nagedacht voordat hij het opschreef. De auteur weet alles wat hij heeft opgeschreven goed te onderbouwen, zoals over het klimaat. De auteur rekent af met de beschuldigingen aan de Joden, wat veel mensen deden en nog steeds veel mensen doen, dat het anders ligt dan men vaak beweert. Je wordt door dit boek continu aan het denken gezet, zoals over waarom een oorlog bijvoorbeeld voort blijft duren. Tijdens het lezen van de Protocollen herken je het een en ander van wat er zich in het verleden heeft afgespeeld en wat er zich vandaag de dag afspeelt.
Veel wat in Ontsluierd van Robin de Ruiter staat is al bekend dankzij andere boeken en media, zoals wat er gebeurd is tijdens de coronapandemie. Men wist alleen niet precies hoe het zat. De auteur weet dat goed duidelijk te maken. Dit boek maakt je pijnlijk bewust van wat er zich in de wereld afspeelt, al kun je over bepaalde gebeurtenissen je bedenkingen hebben, maar tegelijkertijd komen ze ook wel weer geloofwaardig over. Je hoopt dat bepaalde plannen niet uitkomen, zoals wat we, als het aan bepaalde mensen ligt, in de toekomst gaan eten. Niet alleen staan er bekende feiten in het boek, ook staan er minder bekende feiten in het boek, zoals over de Ur-Loges, wie er lid van zijn en de strijd die ze met elkaar voeren. Het is schokkend om te lezen, maar opent je ook de ogen over diverse personen, je begrijpt beter hoe het zit met die personen. Het boek laat goed zien waar hogere machten toe in staat zijn. Het is mooi en interessant om te lezen waar de Protocollen van de Wijzen van Sion uit bestaan. De Protocollen laten goed zien hoe de hogere machten over het gewone volk denken en hoe men het volk ziet.
Kortom; Ontsluierd van Robin de Ruiter is een spraakmakend boek dat laat zien wat de toekomst kan zijn. Het is een boek dat bij veel mensen de ogen zal openen over diverse gebeurtenissen uit het verleden en wat er nu speelt. 
Voldeed het boek aan je verwachtingen?
Ja, het boek voldeed aan mijn verwachtingen.

Wat vind je van de cover? 
Het is een mooie cover die bij het boek past.

Wat vind je van de titel van het boek? 
De titel is heel goed gekozen, het is een titel dat nieuwsgierig maakt naar het boek. Je wilt weten wat er ontsluierd wordt.

Wat vind je van de subtitels van het boek? 
De subtitels zijn heel goed gekozen, je weet meteen wat je te wachten staat in het boek.

Wat vind je van de schrijfstijl?
Het boek is op een informerende manier geschreven, wat passend is voor dit boek. 

Hoe actueel is het boek?
Het boek is erg actueel, want veel speelt zich vandaag de dag af.

Weet dit boek je aandacht vast te houden?
Ja, het boek weet je aandacht vast te houden.

Heeft de auteur je kunnen raken?
Ja, de auteur heeft me weten te raken met heel zijn boek.

Mooie quote in het boek: 
Wat in de media maar vaak genoeg herhaald wordt, geldt tegenwoordig als waar.

Zou je het boek aanraden? 
Ik kan iedereen het boek aanraden.

Voor welke doelgroep zou dit boek geschikt kunnen zijn?
Voor eenieder die van boeken houdt waarin de waarheid staat geschreven.

Hoeveel sterren geef je het boek? 
5 sterren.

Ga je het boek nog een keer lezen? 
Misschien.

Ga je het boek houden of geef je het weg? 
Het boek mag terug in de boekenkast.

Houdt het boek je nog lang bezig nadat je het uit had?
Ik denk wel dat het boek me (onbewust) nog even bezig gaat houden.

Ga je vaker een boek van deze auteur lezen? 
Ja, dat ga ik zeker.

Website van de uitgever:


Het boek is onder andere te koop bij bol.com.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Van Binnen Is Alles Stuk - Simon Hammelburg

Het Libertarische Sociaal Contract

Knock-Out - Cis Meijer

Onder De Vlinderboom - Pauline Vijverberg