Van Illuminatie En De Nieuwe Wereld Orde - Jaap Rameijer


Van UITGEVERIJ ASPEKT mocht ik dit boek recenseren. Ik wil ze daar hartelijk voor danken.

Subtitel:
Over 9/11, Corona, Vaccins, The Great Reset, het klimaat, 5G, het WEF en de WHO

Waar gaat het boek over? 
De afgelopen jaren waren ongekend hectische tijden. Jaap Rameijer beschrijft hoe eind 2019 een gevaarlijk virus, als het al een virus was, ontsnapte, of bewust gelekt werd uit het virologische lab in Wuhan, een miljoenenstad in China, waar op dat moment een volledig 5G netwerk actief geworden was. De WHO, de Wereld Gezondheid Organisatie in Geneve riep door wijziging van definitie, de ziekte uit tot pandemie en verplichte zo alle 193 bij haar aangesloten landen tot het nemen van ongehoord strenge maatregelen. De wereld, en vooral het Westen, ging op slot. Verpleeghuizen werden gesloten, ouders mochten hun stervende kinderen in ziekenhuizen niet meer bezoeken. Het was vreselijk. Was dit alles aangestuurd door hogere machten, door de schatrijke Illuminati, de Elite, de Cabal, met als doeltreffend middel: angst en onzekerheid zaaien? In 2021 werden er, na nog geen jaar ontwikkelingstijd, door farmaceutische bedrijven als Pfizer en Moderna, met goedkeuring van toezichthoudende organisaties, nieuwe vaccins op de markt gebracht. Vaccins die helemaal geen vaccins leken te zijn maar giftige injecties, die spike eiwitten creëerden en het immuunsysteem om zeep hielpen. Of die vol met Nano Grafeenoxide deeltjes zaten en kleine bloedvaten deden dicht slibben. De schade was enorm. Menselijk, medisch, sociaal, maatschappelijk, economisch. Maar steeds meer mensen kwamen in het geweer. Schreven boeken, gaven interviews, hielden lezingen. Er kwamen nieuwe bladen op de markt, er werden WOB verzoeken gedaan, de onthullingen vlogen ons om de oren. Veel mensen werden zich bewust van wat er gebeurde. Er was weer hoop. Nu in 2023 is het weer even rustig. Is het de opmaak voor een nieuwe fase? De bekende auteur Jaap Rameijer ontrafelt deze turbulente episode.

Bron: bol.com.

Jaar van verschijnen:
2023

EAN:
9789464870077

Bindwijze:
Paperback

Aantal pagina's:
294

Genre:
Geschiedenis

Wat vind je van het boek? 
Bij het zien van de mooie cover van Van illuminatie en de Nieuwe Wereld Orde van Jaap Rameijer krijg je meteen al een vermoeden van waar het boek over zal gaan. De subtitel spreekt voor zichzelf, net als de subtitel. Je wordt daardoor nieuwsgierig naar het boek. De foto's in het boek maken het boek compleet.
Jaap Rameijer geeft in Van illuminatie en de Nieuwe Wereld Orde zijn kijk over de gebeurtenissen van de afgelopen paar jaar over Corona. Corona en alles wat er omheen was, is een belangrijk onderwerp in dit boek. De auteur rekent met het een en ander af, laat zien wat er niet klopt, hoe het een en ander precies zit. Daarnaast komen ook andere onderwerpen aan bod, zoals bijvoorbeeld hoe het volgens de auteur met 9/11 zit en het klimaat. 
Van illuminatie en de Nieuwe Wereld Orde van Jaap Rameijer is een spraakmakend boek. Een boek waarin de auteur met schokkende feiten komt, zoals over de vaccinaties en hoe mensen de afgelopen jaren werden geïndoctrineerd door de overheid en de media. De mensen werden niet alleen geïndoctrineerd, maar de ongevaccineerden werden ook bedreigd en de mensen werden verdeeld. Bij het teruglezen van de gebeurtenissen van de afgelopen jaren, blijft het schrikbarend om te lezen wat er allemaal is gebeurd, hoe de mensen werden beïnvloed, hoe onmenselijk er met veel mensen werd omgegaan en hoe zwaar de zorgmedewerkers het hadden. De auteur komt met keiharde feiten over de vaccinaties, wat er in veel vaccinaties zit, hoeveel mensen vaccinatieschade hebben en hoeveel mensen zijn overleden door de vaccinaties en wat de mogelijke effecten kunnen zijn voor diegenen die gevaccineerd zijn en nog niets mankeren, waarbij de auteur ook laat weten dat hij hoopt dat diegenen die gevaccineerd zijn, nepvaccins hebben gekregen.
Je merkt aan alles dat Jaap Rameijer veel onderzoek heeft gedaan voor Van illuminatie en de Nieuwe Wereld Orde. De auteur weet alles wat hij heeft opgeschreven goed te onderbouwen, zoals over waar het echte kwaad zit, waar mensen voor moeten oppassen. Je gaat dankzij de auteur anders kijken naar een aantal vermoorde Amerikaanse presidenten. De auteur weet alles goed en helder uit te leggen, zoals het verschil tussen klimaat en milieu en waarom het lang zo erg niet is met het klimaat als veel mensen willen doen geloven en waarom veel boeren echt moeten stoppen, iets wat veel mensen al wisten. De auteur weet goed te onderbouwen waartoe hogere machten in staat zijn en hoeveel gelijkenissen deze tijd heeft met een andere tijd in het verleden, ook al mag daar niet naar verwezen worden door een bepaalde groep mensen. Ook laat de auteur zien wat voor invloeden 5G heeft op de mensheid. De auteur zet mensen ook aan tot discussiëren, omdat veel mensen bepaalde dingen niet willen of niet kunnen geloven, zoals over 9/11. De auteur heeft tegen het einde een paar mooie boodschappen voor de lezer, zoals om te genieten van het leven en geregeld te lachen.
Kortom; Van illuminatie en de Nieuwe Wereld Orde van Jaap Rameijer is een interessant en spraakmakend boek over wat er de afgelopen paar jaar is gebeurd, hoe het een en ander zit, wat voor schadelijke effecten de vaccins hadden en hebben, hoe het zit met het klimaat en het milieu en waar de mensen voor moeten oppassen. Het is een boek dat mensen aan het denken zet en aan het discussiëren brengt over diverse onderwerpen. De genoemde boeken wil je lezen.




Voldeed het boek aan je verwachtingen?
Ja, het boek voldeed aan mijn verwachtingen.

Wat vind je van de cover? 
Het is een mooie cover dat bij het boek past.

Wat vind je van de titel van het boek? 
De titel is erg goed gekozen, want daar draait het om in dit boek.

Wat vind je van de subtitel van het boek? 
De subtitel is erg goed gekozen, je weet meteen wat je te wachten staat in dit boek.

Wat vind je van de schrijfstijl? 
De auteur heeft dit boek op een heldere, vlotte en informerende manier geschreven, waardoor het boek vlot wegleest.

Hoe actueel is het boek?
Het boek is erg actueel.

Weet dit boek je aandacht vast te houden?
Ja, het boek weet je aandacht vast te houden.

Heeft de auteur je kunnen raken?
Ja, de auteur heeft me weten te raken. Het hele boek heeft me geraakt.

Zou je het boek aanraden? 
Ik kan iedereen het boek aanraden.

Voor welke doelgroep zou dit boek geschikt kunnen zijn?
Voor eenieder die bepaalde onderwerpen met andere ogen wil bekijken.

Hoeveel sterren geef je het boek? 
5 sterren.

Ga je het boek nog een keer lezen? 
Misschien.

Ga je het boek houden of geef je het weg? 
Het boek mag terug in de boekenkast.

Houdt het boek je nog lang bezig nadat je het uit had?
Ik denk wel dat het boek me nog even bezig gaat houden.

Ga je vaker een boek van deze auteur lezen? 
Ja, dat ga ik zeker.

Website van de auteur:
Jaap Adventures




Reacties

Populaire posts van deze blog

Van Binnen Is Alles Stuk - Simon Hammelburg

Het Libertarische Sociaal Contract

Knock-Out - Cis Meijer

Onder De Vlinderboom - Pauline Vijverberg